ann og aberne julefest

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ann & Aberne

Ann & Aberne

Spiller for hele familien, men mest for børn

Når Ann & Aberne ikke skriver nye sange eller er i studiet for at indspille, er de ude i landet for at holde glade abefester for børn og andre mennesker. De har siden orkestrets start spillet mere end 300 koncerter. Ann og Aberne sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann og Aberne optræder. Musikken er oppe på den høje klinge med skæg, ballade og gode historier. Ann og Aberne spiller sange, som ikke bare skal lyttes til, men som også indbyder til leg og gætterier, kreativitet og fantasi. Koncerten byder på en aktiv dialog mellem børn og orkester på gulv og scene.

Julefest med Ann og Aberne

Julefest med Ann & Aberne, julen bliver spillet ind med helt nye numre i bedste abefest stil med hop, dans og sang. Der bliver mulighed for at lege og spille alle de gode, gamle og kendte julesange rundt om træet. Som f.eks. ”Højt fra træets grønne top”, ”Søren Banjomus” og ”På loftet sidder nissen”.

Bandet sætter børn, forældre og bedsteforældre i gang med at danse, klappe og synge. Der er altid gang i hele kroppen, udsigt til smil på læben og sved på panden, når Ann & Aberne optræder.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel