Søg

Tilbagemeldinger på vores juleunderholdning​

Gå på opdagelse og få inspiration​

– i vores kunders tilbagemeldinger og find inspiration til dit næste arrangement.

Sine & Frække Rikke og Gilbert samt julemanden Sine og Frække Rikke og Gilbert var rigtig sjove. Både for børn og voksne. Julemanden var også rigtig god. Var god og sød overfor børnene.
Lisa Thorngreen
IT-Universitetet
Hr. Skæg og Vinter De var ikke mindrre end fantastisk, i øjenhøjde med børnene, inddragende og tilstede. Meget professionelle. Det er ikke sidste gang vi har besøg af Hr. skæg.
Martin Schmidt
Give Idræt Sundhed & Kulturcenter
Julepatruljen Kanon engageret kunstnere som gav et forrygende show. Kan stærkt anbefales:-)
Flemming Skovbjerg
Skovbjerg Event & Marketing
Kim Andersen Søren Kanne-skolens 7.-9. årgang havde fornøjelsen af Kim Andersen til vores fællessamling inden juleferien. Kim formåede at ramme samtlige elever og voksne (ca 550 personer) med sin særegne blanding af Comedy og Trylleri. En helt perfekt afslutning inden ferien. Vi håber, at få muligheden en anden gang, og kan klart anbefale Kim til skoler, ungdomskoler- og klubber. Han kunne også været et sikkert hit til et personale arrangement.
Thomas Olesen
Søren Kanne-Skolen
Julemanden Jarl Julemand Jahl er en god og tålmodig julemand. Han har tid til at snakke med børnene og dele gaver ud og stiller også gerne op til at tage billeder med ungerne. Det er ingen jul uden en julemand.
Laila Bronée
If Forsikring
Cirkus Panik Cirkus Panik var helt fantastisk. De havde nogle gode numre med og et nummer som selv de store børn og voksne ikke kunne forstå kunne lade sig gøre. De havde tilskuere med på scenen og det gør at tilskuerne (de andre børn) fastholder interessen for showet. Og afslutningen med fakler med ild sætter prikken over i'et.
Laila Bronée
If Forsikring
Julius Umulius Super gode til at underholde børnene og musikken er ikke for høj, det er godt for nogle børn kan godt blive bange. De kommer til tiden og er flinke og rare. Det bedste vi har haft i mange år.
Birgit Krag
Kogle og Godte Kogle og Godte havde en dejlig kontakt med børn og barnlige sjæle, som fint levede sig ind i universet og fulgte godt med på sange og lege. Rudolf var et hit -større hit end julemanden nogensinde har været - og har ikke ved tidligere juletræsfester set børnene så begejstrede før. Kan kun give mine anbefalinger videre og vi vil helt sikkert overveje om ikke Kogle og Godte skal forbi Sønderjylland igen på et tidspunkt.
Bent Holm Poulsen
FOA Sønderjylland
Tine Mynster Et fantastisk nisseshow. gode sange og dejligt at komme op og røre kroppen. og børnene var helt vilde
Susan Jacobsen
Regnbuen hus 1 og 2
Julenissen Julius som altid - super godt. Vores børn elsker det
Lisbeth Østergård
Tryllefløjte, Daugård
Sine & Frække Rikke Super god og professionel underholdning. Fangede børnene godt og var god til at få alle med, både voksne og børn.
Christina B Hansen
Julius & Umulius Juleshow 2019 Super professionelt show fra start til slut. Booking og planlægning også i top. Jeg vender helt sikkert tilbage for ny aftale.
Flemming Skovbjerg
Skovbjerg Event & marketing ApS
Musik Tine Musik Tine har vi prøvet før. Hun er helt fantastisk til at engagere børnene i sange og lege. Det er ikke sidste gang, vi engagerer hende.
Hans-Erik Pedersen
VEKSØ BY ARRANGEMENTER
Skovnissen Kogle Vi har haft besøg af nissen Kogle til vores julearrangement flere år i træk. Det er hver gang en fornøjelse og til stor glæde for både voksne og børn. Vi glæder os allerede til næste år.
Michelle Rasmussen
Baldoni’s Julecirkus Et stort hit blandt både børn og voksne.
Sofie Erdmann
Palle Pirat Det var en stor succes at have besøg af Palle Pirat til vores juletræsfest. De små unger (1-6 år) var begejstrede mens de lidt ældre børn var ok-tilfredse ;-). De voksne lænede sig vist bare tilbage i stolen og nød musikken.
Kristian
Forsvarsministeriet
Palle Pirat Juleshow Det var en stor succes at have besøg af Palle Pirat til vores juletræsfest. De små unger (1-6 år) var begejstrede mens de lidt ældre børn var ok-tilfredse ;-). De voksne lænede sig vist bare tilbage i stolen og nød musikken.
Kristian
Forsvarsministeriet
Trolle & Tormod Trolle og Thormod gav et brag af en julekoncert og fastholdt på bedste vis både børn og voksne under hele showet. Jeg kan kun give Trolle og Thormod min varmeste anbefaling.
Henrik Thomsen
Ascendis Pharma
Karsten Sørensen Karsten optrådte til årets julefrokost her i Aarhus. Og man må sige, Karsten´s presentation var simpelthen til 5 stjerner. Der diskuteres endnu, hvordan han kunne regne den ud og hvordan det kunne lade sig gøre. Godt gået Karsten 🙂
Dagmar Jansaa
Arrow ECS Denmark A/S
Den Rare Julemand Som vi og vores kunder oplevede det – var han et fantastisk hit! Alle var meget begejstrede – også over at han blev der, så børnene kunne snakke med ham og få taget foto.
Dorte Sloth
Dansk Kabel TV
ALLETIDERS JULEFEST Det var et super arrangement. Signe og dukkerne formåede at fastholde det meget krævende børnepublikum under hele forestillingen. Det var totalt i børnehøjde. Og afslutningen med julemanden der kommer ind er jo altid et hit. Vi får jo vores julemand til at dele gaver ud til de små børn og de venter tålmodigt på at komme frem og hilse på ham. Der var også flere der havde skrevet brev til julemanden som de aflevere til ham. Bagefter stillede Signe og Julemanden også op til fotografering med de børn der måtte ønske dette. Det er så dejligt når de ikke har travlt med at komme ud af døren, men har ro på.
Det er også super dejligt at jeg bare skal sørge for at give dem en tidsplan, så sørger de selv for resten med at hidkalde ungerne og planlægningen imellem dem. Det giver mig en dejlig ro.
Jeg vender tilbage i januar så vi kan finde på noget spændende til næste års julearrangement.
Laila Bronée
if Forsikring
Julius & Umulius Juleshow Så er vores arrangement vel overstået for i år – og som tidligere var alle glade for underholdningen – stor ros til Julius & Umulius folkene😊. Vi vil gerne om de kunne komme igen til næste år den 8. december 2019 (2. søndag i advent) – så har vi/de julibæum – 10 år 😊
Birgitte Herred Hansen
Erritsø Tryk
Julius & Umulius Juleshow Vores arrangement forløb meget tilfredsstillende. Alle var meget glade for underholdningen. Folk mente det var den bedste underholdning, vi har haft nogensinde.Så vi har ikke nogle forslag til nogle forbedringer - de er bare gode, og får næsten alle i salen med.
Lone Pedersen
Sunny Cagara Herfra skal der lyde en endog meget stor ros til Sunny Cagara for hans optræden til vores Kulturaften i Aalborg. Kunne ligeledes mærke på publikum, at de også nød hans optræden i fulde drag.
Det er bestemt ikke sidste gang vi booker ham til en af vores events - han var helt klart aftenens store og positive overraskelse.
Ole Kannegaard
Ingeniørforeningen, IDA
PYRUS Vi var fuldstøndig vilde med Pyrus, der formåede både at underholde børn og voksne.
Camilla Ulsted
Idrætsbørnehuset