Søg
ashley-brereton-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ashley Brereton

Nudge dig til et godt julearrangement i firmaet

Juleunderholdning og foredrag. Vil du underholdes og samtidig få kendskab til det populære begreb; Nudging? Så kan du nu få et underholdende og lærerigt foredrag perfekt til dit julearrangement, din firmafest, personalearrangement eller julefrokost. Book din foredragsholder nu. 

Et jule foredrag med selvironi, humor og videnskaben til at bakke det hele op, præsenterer vi dig for de mystiske væsner du og jeg er. Vi garanterer at du vil lære nye sider af dig selv, når vi bl.a. viser dig, hvordan du bliver snydt af din egen hjerne og kommer med løsninger til et lidt bedre liv.

Vi kan bl.a. forklare dig:

  • Hvorfor du snyder med vægten i januar og hvorfor denne indsigt er vigtig på din arbejdsplads.
  • Hvorfor du ikke lykkedes med dit nytårsforsæt eller forandringsprojekter og hvordan du endelig får dem til at lykkedes.
  • Hvorfor du bevidst skal begå fejl i din julemenu og hvorfor du skal bruge samme princip på din arbejdsplads, for at skabe lykke og glæde.
  • Her får du også et lille tip til at dine julegaver kommer til at virke større og mere værdifulde. Der er stor sandsynlighed at dine venner, børn eller kollegaerne bliver gladere.
  • Og meget mere..

Et juleforedrag hvor vi garanterer dig grin, inspiration og pinlig selvindsigt.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel