Søg
baldonis-julecirkus-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Baldoni’s Julecirkus

Baldonis Julecirkus

Vil I have en stensikker succes til juletræsfesten, så er Danmarks eneste julecirkus sagen. Det er traditionelt og alligevel så meget anderledes, og alt er gennemført fra først til sidst.

Til juletræsfesten danser julemanden om træet med børnene og deler gerne godter og gaver ud. Der kan medbringes musik eller indgå i samarbejde med musiker på selve stedet.

Efter dansen om træet, blændes der op for Baldonis Julecirkus, der er en festlig forestilling for hele familien. Julemanden har hyret de to drillenisser, Nis og Nisseline, til at præsentere artistnisserne, der er akrobater, jonglører, cirkusprinsesser osv. Der er også en rigtig talende gris med, det er Anton Antonius, der i øvrigt ikke stemmer for, at julemaden skal være flæskesteg. Hvert år er der nye artistnisser med og kan derfor sagtens engageres år for år.

Dansen om træet varer normalt omkring 30 minutter, og julecirkusforestillingen varer 45–50 minutter. Der medbringes eget anlæg, der kan spille julemusik under hele juletræsfesten. Dertil er der dekorationer og manege til cirkusforestillingen. Der kan desuden medbringes små bænke til publikum samt evt. lysanlæg.

Baldonis Julecirkus spiller desuden på turné i en to timers udgave med pause. Denne model kan også engageres til større arrangementer. Baldonis julecirkus har turneret siden 2001 og kører i tre hold over hele landet. Der spilles således langt over 100 forestillinger i løbet af julesæsonen.

Bag det hele står naturligvis Cirkus Baldoni med direktør René Baldoni i spidsen. Han har været i cirkusbranchen siden 1986 og været julemand siden 1985, hvor han i en alder af bare 20 år debuterede som julemand.

Cirkus Baldoni turnerer hvert år fra midt i marts til slutningen af august øst for Storebælt med en lang karavane af cirkusvogne og et stort cirkustelt med plads til 500 personer.

 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel