boern-to-be-wild-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Børn to be wild

Børn to be wild

Rigtig rockmusik for rigtige børn!

Børn to be wild: Emil Bendixen, Nils Krøyer og Allan Tchicaja, skiftende sologuitarister (Anders Bo Jespersen, Victor Ray Salomonsen, Mads Wegener m.fl.) præsenterer stolt en lille times rigtig rockshow for børn i alderen 3-15 år samt voksne i alderen 15-100 år. Det er nu engang sjovest, når man har det skægt.

Børn to be wilds juleshow: ”The Snow Must Go On”

Vi har i Børn to be wild jo dedikeret vores liv til at formidle den helt særegne musikstil kaldet rockmusik for børn og voksne. Det har vi senest gjort med showet: Rockmusikkens historie – 100 år på 1 time, der stadig ruller gennem hele landet.

Vores juleshow bliver på alle måder en helt ny form for juleshow, hvor julens klassikere udsættes for et lag rock(er)bank. December måneds travlhed, juleklichéer, ønsker, drømme og hang til hysteri får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen. Trommeslageren er stadig megasur over, at han skal spille den lille ny. Hey Joe(sef) af Jimi Hendrix er naturligvis med, ligesom ”julerockpourriet” glædeligt indeholder bl.a. ”Snow Must Go On” (Queen), ”Merry X-mas Everybody” (Slade) m.fl.

Vi snakker julemandskostume, julesalmer tilsat rå rockguitar, hitsinglen ”JubiJul”, børn på scenen og lære ”Last Christmas” (Wham) og en masse andet julefis.

Det er julestemning og rockballade med stor humor og professionelt udført rockmusik fra øverste hylde. Som altid sender vi på både børne- og voksenkanalen, så det er aldrig kedeligt, uanset hvilke ører der hører.

Det varer 40 minutter, og man er på intet tidspunkt overladt til sig selv.

 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel