Søg
Cirkus Big

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Cirkus Big

Cirkus Big

Cirkus Big er verdens mindste cirkus med verdens største navn og med mottoet: verdensholdning i underklasse, nej, underholdning i verdensklasse.

Der er lagt op til grin, gys og gas, når klovnen Benjamin slår sine egne verdensrekorder på stribe.

Cirkus Big kan levere forestillinger med en eller ti artister/klovne, alt efter behov. Begge forestillinger egner sig for hele familien (3-240-årige).

Cirkus Big er trylleri, musik, jonglering, dans, gøgl og artisteri i tilbagelænet komisk stil.

Cirkus Big leverer mange forskellige typer forestillinger. Cirkus Big kan stille med en enkelt mand til den lille fest, eller ankomme med et ti mand stort gallaprogram til de større arrangementer. Cirkus Big spiller oftest deres familieforestilling med 2-3 artister, hvor de har blandet en god pose på 45 minutter med klovne, jonglering, musik, akrobatik, artisteri, gøgl og stunt – og altid glimt i øjet.

Har I specielle ønsker, taler vi om det og finder ud af noget. Det kan være I har et bestemt tema, der skal følges. Måske ønsker I et af Cirkus Bigs sæsonbetonede shows, eller det kan være, I vil have et fødselsdagsbarn eller en direktør på scenen, som klovn, akrobat eller stærk mand eller noget helt andet.

Workshop med Cirkus Big

De fleste har på et tidspunkt gået med en drøm om at blive cirkusstjerne og drømme er til for at blive fulgt til dørs. Hvad enten I er en børnehave, ungdomsklub eller arbejdsplads er vi i stand til at opsætte og arrangere et cirkusværksted, hvor alle får muligheden for at se sig selv, deres venner og kollegaer i et helt andet og nyt lys.

Lær at trylle – klovne – synge – danse – optræde – lege – jonglere – lave artisteri samt meget mere. Aktiviteter der tilsammen vil styrke jeres kreative sider, lære jer at arbejde bedre sammen, give energi, løfte humøret og mindske antallet af sygedage. Et godt velvære som udspringer af glæde og bevægelse.

Cirkus Big Juleshow

Cirkus Big Juleshow – et juleshow med fart over noderne. Et moderne miks af super musikalitet, nærvær, jonglering, klovneri, gøgl og publikumstække i verdensklasse.

Nissen Mr. Big har med sine mange års erfaringer udviklet et spritnyt show – et mesterstykke med de artistiske håndværk i centrum, som slås fast når hatte, diabolo og bolde flyver gennem luften med timing og præcision ud over det sædvanlige.

Mr. Bigs charme begejstrer store som små i et spektakulært juleshow, hvor samspillet med publikum giver showet dynamik.

Mr. Big stiller med nogle lækre professionelle rammer for juleshowet, et setup med moderne teknik, herunder lydanlæg, scenetæppe, manege, storslået juledekoration med lysende snemænd og glimtende vinterlandskab, som gør både børn og voksne i strålende julehumør.
Hvis der er brug for det, leverer han tribune, det kan være en god idé særligt i centre, så publikum kan få ro til at nyde forestillingen, samtidig med de hviler deres juletrætte fødder.

En fantastisk stemningsfyld oplevelse som egner sig til både indkøbscentre, julefrokoster, institutioner, kirker, ja, alle former for små og store julearrangementer.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel