Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Den glade julemand

Den glade julemand

Den glade julemand kommer gerne til firmaets eller foreningens julefest, i butikscentret, på gågaden, i børnehaven, skolen, på julemessen eller andre steder, hvor der skal spredes ægte og varm julestemning.

Nyhed! Nu med lydanlæg med indspillet musik til dans om juletræ osv.

Han kan danse om juletræet, tage imod ønskesedler, uddele godter, læse julehistorier, tage fotos med børnene til julekort – eller andre julerier, der passer helt præcist til jeres julearrangement.

Forskellige muligheder

  1. Julemanden
  2. Julemand og Nissemor
  3. Julemand og Nissepige (Nyhed)
  4. Julemand inkl. Sæbebobleshow

Husk blot, at den 24. december er Den glade julemand travlt optaget med at dele gaver ud til alle de artige børn, så der kan han “kun” indtil kl. 17.00. (Kun på Vestsjælland).

Reference

“Vi havde lørdag i december besøg af Julemanden (Briano), julemor og en drillenisse ved vores årlige familejuletræsfest i vores integrerede institution Børnehuset ved Noret. Det blev til et utroligt dejlig genhør med nogle af de gamle juleklassikere, så som ”Jeg gik mig over sø og land”, ”Rudolf med den røde tud”, og ikke mindst ”Jeg kan en kalendersang”.

Forældre og børn hyggede sig også med julemandsfamilien rundt om juletræet, mens der blev sunget flere julesange.Og køen til julefotograferingen med julemanden var rigtig lang, men hvem ville ikke ønske at blive foreviget med denne flotte julemandsfamilie☺? Børn, forældre og personale takker julemanden og hans familie for nogle dejlige hyggelige juleminder.” – Britta Christensen, Daginstitutionsleder, Børnehuset Ved Noret, Korsør

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel