Søg
henrik-specht-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Henrik Specht

Henrik Specht

MIND READER – alene ordene signalerer, at det her er noget andet. Spændende. Magisk. Og underholdende.

Henrik Specht er psykologisk entertainer og ”MIND READER”. Han kan tilsyneladende læse tanker, forudsige tanker og påvirke tanker. Og det virker som om, han ofte véd, hvad der sker, inden det sker! Det er uforklarligt og ligner rigtig magi. Derfor hedder hans lille show ”Mysteries & Miracles”.

Hans fortid som tidligere danmarksmester i scenetrylleri og dobbelt nordisk mester i kortmagi fornægter sig ikke. Her blot tilsat ekstra mystik og et glimt i øjet. Det gør ham til en populær og efterspurgt underholder. Både til firmaarrangementer og private selskaber.

Du har sikkert set dygtige mentalister og uforklarlige numre i TV. Nu har du muligheden for at opleve det helt tæt på. Live. På dansk eller på engelsk.

Giv deltagerne en oplevelse, de sent vil glemme. Formentlig vil du derefter tænke: Hvad var det lige, der skete? Hvordan er det muligt? Kan han virkelig læse (mine) tanker?

Det foregår lige foran øjnene på publikum og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Selv de største skeptikere må som regel overgive sig.

Se teaser på et nummer HER

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel