Søg
Jan Hellesøe

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jan Hellesøe

Jan Hellesøe

Mind reading

Manipulationseksperten Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie Fuckr med dn hjrne på DR3, der har vundet flere priser. Serien vandt en Zulu Award i 2014 for Årets originale tv-program. Samme år var Fuckr med dn hjrne det mest nominerede og vindende tv-program til Tvprisen. I programmet, der blev til på bagrund af Jan Hellesøes live optræden, udsætter han både seerne og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund.

Om Jan Hellesøe

Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men han har en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. Han har tidligere ernæret sig som illusionist i Las Vegas og lever i dag af at optræde for firmaer, ved private events, holde foredrag og rådgive teatre om illusioner. I de senere år har hans interesse været fokuseret på psykologiske manipulationer ved hjælp af trance, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Om showet

Fra det øjeblik Jan går på scenen, er det umuligt at afgøre, om du ser en illusion, bliver hypnotiseret eller manipuleret. Du får ikke kun mesterlig og enestående underholdning, men du får også håndgribelige teknikker med dig hjem, så du selv bliver meget bedre til at spotte en løgn, når du hører den næste gang.

Du bliver klogere, du lærer ting, du kan bruge selv, du ser hypnotiske teknikker, mental magi og manipulation udført af en meget omhyggeligt velforberedt ekspert. Du vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig, men mere end noget andet vil du le af hjertets lyst.

Jan Hellesøe optræder på dansk eller engelsk, og han leverer altid et show, der passer præcist til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel