Søg
Jaribarh og sune

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Jaribarh & Sune

Jaribarh & Sune

– et anderledes comedy show

Mændene bag Jaribarh & Sune er makkerparret Kenni Bitsch og Sune Wyrtz

Jaribarh & Sune har udviklet et stærkt liveshow, der indeholder de bedste af deres velkendte sketch, som konstant smages til med en god del spritnyt materiale.

Der udspiller sig pinagtigt morsomme sproglige forviklinger i mødet mellem den glade nydansker, Jaribarh, og hans ”gammeldanske” ven, Sune. Under dialogen mellem de to får Jaribarh rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer forståelsen af vores modersmål.

Samtidig er figuren Jaribarh ment som et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker.

Satirefiguren Jaribarh er kendt fra DR P3’s satireprogram Det Sorte Ur og gennem en kultagtig spredning af små sketch på YouTube, hvor de er blevet set over 3 millioner gange.

Det hele krydres med musikalske afbræk, der genremæssigt strækker sig fra rap til blues, og der er således lagt op til en festlig forestilling, der på mange måder adskiller sig fra meget af den mere traditionelle stand-up comedy, vi ser for tiden.

Udtalelser fra publikum som har oplevet Jaribarh & Sune

”Det var den skæggeste overraskelse at opleve disse 2. Anede ikke de eksisterede og har grinet af dem lige siden. De var sjovere end stand uppen. Så på bøgescenen med dem til næste år.” – Heidi Gynther Møller, efter Smukfest.

”Har oplevet det sjoveste show her til aften. Få købt jeres billetter!!! Det parløb de to kører, er gennemført fantastisk :)” – Ronni Gudme.

”Jaribarh og Sune lagde huset ned, da de optrådte til Zulu Comedy Festival i Aarhus 2014. Billetterne blev solgt hurtigt og gæsterne havde en skøn aften med show og efterfølgende autografskrivning og fotografering. Som arrangør er Sune og Kenni meget gode at samarbejde med. De er tjekkede, godt forberedte og oven i det super søde mennesker.” – Mette Rønne, Co-founder og Kreativ Realisator, KULTURMARKT.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel