Søg

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Julebanditterne

Julebanditterne

Julebanditterne har skrevet ni helt nye julesange, som fører publikum igennem julens traditioner, stemninger og følelser. Titlerne siger det hele: ”Julekagebagedag”, ”Sneen”, ”Venter i december”, ”Julemanden”, ”Gaver” og fire andre nye julesange. Koncerten er for og med publikum, så man sammen skaber den velkendte julestemning. Gå syngende og dansende fra denne julekoncert med to håndfulde nye julesange, som tilsammen fortæller om alt det, der hører julen til.

Kom i julestemning, når I træder ind i rummet med Julebanditterne. Der er pyntet flot op, til I kommer, og der er også et juletræ. Der er oven i købet en gavesæk med overraskelser i. Mellem hvert nummer får børnene lov til at trække en ting op af sækken, som fortæller noget om julen og om den næste sang i koncerten. På den måde bestemmer publikum, hvilken rækkefølge sangene bliver spillet i.

Bag om Julebanditterne

Orkesteret består af fire professionelle musikere, der udelukkende lever af at spille og skrive musik. De er rutineret og sammenspillet gennem de seneste seks år med over 200 koncerter bag sig. Alle fire brænder for børn og børnekultur og er meget passioneret omkring at inddrage publikum i musikken. Derfor arbejder de med begrebet kultur for og med børn. De ønsker at bringe børn og voksne sammen om musik

Udtalelser

”Tak for en fantastisk julekoncert med en masse skønne julesange! Julesange med meget ørehængende rytmer og totalt julede tekster. Vi sang ’Alle går og venter i december – Bum Bum’ hele vejen hjem.” –Mie, pædagog, 4-Kløveren, Svendborg.

“Julebanditterne spillede for en fuld sal på Tobaksgaarden i december 2017 – og det var en fornøjelse at stifte bekendtskab med dette børne- og musikglade band. Vel at bemærke et godt sammenspillet band, der spiller på en ægte glæde til musik og børn. Især Luise Føns og Anders Haaber har en meget smittende udstråling, som man kun kan blive revet med af. Også som voksen koncertgænger. Deres evne til at indfange børnenes fulde opmærksomhed er skøn og meget naturlig – nærmest meget langt fra påtaget. De er hele tiden i øjenhøjde med publikum og fremstår derfor meget ægte og troværdige. Hyggelige og sjove sange med masser af karakter og magi – bliver smukt bundet sammen med gode historier, hvor især det unge publikum få lov at deltage aktivt. Jeg kan kun give Julebanditterne/Børnebanditterne min bedste anbefaling – hvilket også afspejler sig i Tobaksgaardens program for 2018, hvor de er på plakaten 2 gange!” – Lasse Tajmer, kulturchef, Tobaksgaarden.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel