Søg
Julemanden fra Faxe

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Julemanden fra Faxe

Julemanden fra Faxe

Når julen nærmer sig tryller Karsten Klovn sig om til selveste julemanden.

– Det kan godt bekymre mig en smule, at lige så snart jeg får nisseskægget på, så tror jeg selv på, at jeg er julemanden.

Et juleshow lidt ud over det sædvanlige med de god traditioner i behold.

Koncept 1:

Julemanden kommer ud til juletræsfesten og danser om juletræet med børn og voksne og laver sanglege rundt om træet.

Julemandens entré foregår som regel på ryggen af det trofaste rensdyr Rudolf (som er monteret på en ethjulet cykel). Julemanden har – hvis det ønskes – nissetroubadour og eventuelt nissemor med.

Før eller efter dansen om juletræet laver julemanden trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi.

Varighed: et par timer.

I nogle tilfælde foretrækker arrangørerne at dele arrangementet, så vi først laver juletræsfest og som afslutning (efter en hurtig omklædning) spiller Cirkus Bella Donna en forestilling på 45 minutter.

Koncept 2:

Julius Julenisse Show

Julius Julenisse ikke er formummet med kæmpeskæg. Det giver flere udfoldelsesmuligheder, i forbindelse med at arrangørerne eventuelt har en anden person udklædt som julemand. Julenissen laver trylleforestilling med bugtalershow med den frække hund Vuffi. Julius Julenisse kommer også rigtig gerne som professionel historiefortæller.

Her er der mulighed for at få cirkusgrisen Svineline med. Hun er så blevet til Julegrisen Svineline med fin nissekjole og nissehat på. Hvis det er stor sal eller udendørs, kører julenissen hende en tur rundt i trillebør.

 Koncept 3

Julemandens værksted med Julius Julenisse

Julius Julenisse kommer ud med sin transportable høvlebænk og saver alle mulige ting ud i træ. Det kan være dyr til bondegården, vilde dyr eller monstre, som børnene selv har tegnet. Det kan være biler og ting til Barbie og Action Man. Størrelsen af tingene afhænger af, hvor lang kø der er. God erfaring fra Bauhaus. Det kan også være rollespilsvåben af skumgummiplader. Det kræver mere plads og mere tid.

 

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel