karsten-soerensen-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Karsten Sørensen

Karsten Sørensen

– psykologisk entertainer

Leder I efter en entertainer, der kan skabe stemning og forbløffelse blandt gæsterne?

Mentalist Karsten Sørensen har siden 2007 optrådt til arrangementer i hele landet. Fra intime events med fem gæster til større sceneshows med over 1000 deltagende, derfor er han komfortabel i at underholde uanset størrelsen af arrangementet. Flere tusinde har allerede oplevet hans evne til at skabe fascination og forbavselse, en evne som har gjort, at tidligere kunders events efterfølgende er blevet husket, og flere kunder booker ham igen og igen.

Ved at kombinere en menneskelig løgnedetektor, med tankelæsning, tankekontrol og manipulationer udfører Karsten et utroligt show, mens han inviterer publikumsgæster til at deltage på scenen.

Med en grundlæggende overbevisning om at alt er muligt ved hjælp af tankens magt, tilbyder mentalist Karsten Sørensen et inspirerende show, så I får mest muligt ud af jeres særlige event. Karsten bruger sin viden om kropssprog, statistikker, undersøgelser og teknikker til at frembringe et underholdende show, hvor en stor del af ”miraklerne” foregår i publikummets egne tanker.

Grunde til at booke Karsten Sørensen

  • Mentalist der vil tilføje et unikt præg på jeres specielle event, som vil blive husket.
  • Showet omfatter publikumsdeltagelse, der gør det perfekt til erhvervsarrangementer, konferencer og personaleevents.
  • Karismatisk og charmerende skaber han straks bånd med sit publikum og skaber et fordybende show.
  • Tidligere kunder inkluderer: MT Højgaard, Beierholm, Århus Universitetshospital og Fjordline.

Varighed af showet kan tilpasses efter jeres behov.

Show til julefrokost med Karsen Sørensen

Underholdning til julefrokost, hvor gæsterne bliver inddraget i showet. Det er underholdning, der får gæsternes humør i top.
Når Karsten bookes som underholdning til julefrokost, garanterer han, at både gæster og arrangører får noget at snakke om både under og efter festen. Under hans show forekommer der elementer, der er eksperimenterende i forhold til tankelæsning, manipulationer og naturligvis også forudsigelser. I løbet af hans eksperimenter inddrager han så stor en del af de deltagende gæster ved julefrokosten som muligt. Karsten Sørensen er klar til at underholde og begejstre ved jeres julefrokost.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel