Søg

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Katrine Bille

Julekoncert med Katrine Bille

Kom med til et brag af en julefest, når Katrine Bille og hendes band spiller nye og gamle julesange, og sørger for førsteklasses juleunderholdning for store og små.

Katrine Bille er kendt fra Ramasjang-programmer som “Lille Nørd” og “Luk op, luk i”, og hun har været en del af DRs børneunivers i mere end et årti.

Katrine har udgivet 6 børnealbums med ørehængende børnemusik, og turneret landet tyndt som sangerinde og børneentertainer med mere end 600 koncerter i bagagen. Nu kan du opleve Katrine og hendes fænomenale liveband, til en særlig julekoncert, med fuld skrald på nye såvel som gode klassiske julehits.

Så kridt danseskoene, og kom med til julefis og fællessang, når Katrine og hendes band spiller fed og festlig julekoncert for hele familien.

Efter koncerten vil der være mulighed for at få en autograf og et billede med Katrine, og man vil kunne købe signerede eksemplarer af “Jorden Rundt med Katrine”.

Varighed: 45 min.

Jule-højtlæsning med Katrine Bille

Kom i den helt rigtige julestemning med en hyggelig julehistorie, læst højt af Katrine Bille, kendt fra DR Ramasjang.

Katrine Bille er en rutineret og underholdende højtlæser. Med stor indlevelse og entusiasme, tryllebinder hun børn og voksne i fortællingen.

Under corona-nedukningerne læste Katrine højt live fra sin Facebook-side, som blev en kæmpe succes hos de danske børnefamilier. Katrine har lavet flere højtlæsninger for forlaget Gyldendal, og nu kan du opleve hende læse højt live på dit lokale bibliotek.

Hvis du trænger du til at få skruet helt op for din indre julestemning, så sæt tempoet ned, slå lyttebøfferne ud, og kom og vær med når Katrine Bille læser de allerbedste julehistorier højt.

Glæd jer til en hyggelig højtlæsning med Katrine Bille.

Efter højtlæsningen vil der være mulighed for at få en autograf og et billede med Katrine, og man vil kunne købe signerede eksemplarer af “Jorden Rundt med Katrine”.

Varighed: 30 min.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel