michael-frederiksen-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Michael Frederiksen

Michael Frederiksen

Stand-up med Michael Frederiksen

Skal publikum vælte ned af stolene af grin, klage over den vandfaste makeup løber ned over kinden og få rørt lattermusklerne som aldrig før? Så er Michael Frederiksens Comedy Magic Show løsningen!

Stand-up comedy magic kan udføres i en voksen- eller familievenlig udgave. Publikumsdeltagelse på scenen giver følelsen af et uforudsigeligt show på scenen.

Michael Frederiksen kan også bookes som tryllende konferencier til produktpræsentationer eller shows. Michael Frederiksen optræder på dansk eller engelsk.

Close-up med Michael Frederiksen

Close-up pakke 1:

Michael Frederiksen tryller 30 minutter ved bordene med prisbelønnet close-up magi. Perfekt til middagen mellem retterne. En afslappet måde at ryste gæsterne sammen på. Kan kombineres med 30 minutter stand-up show på scenen/gulvet.

Close-up pakke 2:

Et decideret close-up show, hvor publikum sidder på stolerækker eller omkring borde, hvor Michael Frederiksen tryller i 60 minutter. Velegnet til til julefrokost/firmafest. Kan kombineres med storskærm, hvis der er et stort publikum.

Close-up pakke 3:

Michael Frederiksen bookes på timebasis til at gå rundt blandt gæsterne. Perfekt til receptioner, messer, under velkomstdrinken eller i butikscentret. Michael har et unikt messekoncept, der skaffer din stand mange besøgende, som for dig betyder flere potentielle kunder til din salgsafdeling. Trylleriet kan foregå med dine produkter, og Michael kan viderebringe dit budskab.

Trylleri ved bordene eller gå-rundt-trylleri blandt gæsterne er den stærkeste form for underholdning. Her kommer du helt tæt på trylleriet, og gæsterne husker din event eller dit firma mange år frem i tiden.

Michael har vundet flere 1. priser i denne kategori (1. prisen i Close-up magi i Magisk Cirkel Danmark i 2006 og 2007).

Referencer

”Vil bare lige sige tak for et forrygende show!!! Det var bare helt fantastisk!! Super god underholdning – og der er mange, der snakker om det. Vil med glæde anbefale dig til andre.” – Tine Kampmann, Management Assistant to Corporate Vice President, Novo Nordisk A/S.

”Michael var en fornøjelse at have med på messen HI 2011, hvor han i 4 dage tryllede og styrede rouletten. Hans forståelse for vores koncept gjorde, at han var med til at fastholde kunderne på en god og sjov måde. Michael var positiv og imødekommende – meget professionel og absolut anbefalelsesværdig.” – Lars Larsen, Markedschef,  AGA A/S.

”Aldrig er magi og trylleri set bedre i et så flot og forrygende tempo. Magien er i luften, så man taber pusten. Tak for god underholdning.” – Nils Wiinblad, Festdeltager, Carlson Wagonlit.

”Tusind tak for endnu en super performance i forbindelse med vores årlige områdemøde. Jeg har fået mange rosende og anerkendende tilbagemeldinger på din optræden, så afgjort noget vi sagtens kan tåle at se mere af ved førstkommende lejlighed! Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor. Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang.” – Thomas Christian Olsen, Development & Optimization, Novozymes A/S.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel