Søg
lasse-frederiksen-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nissen Spilop

Nissen Spilop

Nissen Spilop laver ballondyr og juletryllerier for de små ved juletid. Han venter selv på, at det snart skal blive juleaften, og i ventetiden fordriver han tiden med at lave trylle-narrestreger og fjollede ballondyr. Har man selv svært ved at få tiden til at gå op til jul, så er nissen Spilop en rigtig sjov og god tidsrøver.

Bag Nissen Spilop står klovnen Lasse Langfod, som underholder for både børn og voksne i hele Danmark med trylleri, klovneri, comedy og ballonfigurer.

Lasse startede for alvor med at trylle i sommeren 2006 og har siden haft, og stadig har, rigtig mange tryllejob. I 2013 valgte Lasse at tage til England, for at modtage privatundervisning af den legendariske street magician Gazzo. Ved Gazzo lærte Lasse en masse nye ting bl.a. underholdningsteknikker, nye tryllenumre, som han har taget med på sit repertoire.

Så gør, som mange andre har gjort, book Lasse Langfod til dit arrangement. Du vil ikke fortryde det.

Som Lasse altid siger: ”Mangler du sjov og magi, kommer Lasse forbi”, og det vil han gøre til dit/jeres kommende arrangement.

Lasse har et rigtigt godt tav på børn. De elsker ham. I dette show kombinere Lasse både trylleri, klovneri og humor til både børn og voksne. Her bliver der inddraget personer fra publikum. Og de får selvfølgelig en gave som tak for hjælpen

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel