palle-pirat-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Palle Pirat

Palle Pirat Juleshow

Der er masser af julesang, julesjov og julespas i årets festlige og flotte familieshow fra Palle Pirat. ”Juleskæg og nissesjov” er en forestilling, der fanger både lillebror, storesøster og svigermor.

De to frontfigurer i Palle Pirat, Benni Rabalder og Lisbet Syngesild er klar-pirat-start med juleforberedelserne. De to er taget til Grønland for at besøge julemanden og rejser herefter ud på en mission for at sprede glæde, sang og humør, så alt er klar, når julemanden skal ankomme d. 24. december. Undervejs leder Benni Rabalder og Lisbet Syngesild efter den gode julestemning og den store sangskat.

Mellem alle løjer og finurligheder bliver der sunget sange som “ Endelig blev det jul”, “Jeg vil ha’ de julegaver nu” og en masse andre julesange fra den populære CD ”Jul med Palle Pirat”.  Og publikum bliver inddraget. Børnene skal bl.a. lære julemandens dansevise med navnet “Julspor, julmand og julenissesjov”.

I forestillingen skal Lisbet Syngesild synge julen ind. Og Benni Rabalder skal finde den rette julestemning på sine instrumenter. Men kan de to pirater mon blive enige om toneart og tempo inden det bliver jul? En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Som altid fra Palle Pirat er showet en blanding af dialog, sang og musik og skønne optrin. En fornøjelig og festlig juleforestilling med masser af sang og musik.

Medvirkende:

Lisbet Syngenisse (vokal) Lisbet Frisenette
Paparotti: Papegøje
Honninghjerte: Hesten

Sagt om Palle Pirat

”Palle Pirat sparkede festivalen i gang. Palle Pirat fik børnene helt op på dupperne ved åbningen af Frederikssund Festivalen torsdag, hvor billetterne var revet væk for 14 dage siden.”
Frederiksborg Amts Avis.

”Tak for i dag, og kæmpe tillykke med de 20 år! Man bliver aldrig for gammel til Palle Pirat!”
Sonny Christensen (voksen-fan)

”Tusind tak for en super spændende forestilling. Dejligt at opleve så mange børn samlet til fælles arrangement. Der blev danset til musikken, der blev klappet, der blev lyttet og der var fest blandt de små. Tusind tak for denne gang!”
Arrangør “Den Grønne” Nyborg.

“Ja, vil man ha’ succes til sit arrangement skal man bare bestille Palle Pirat”.
Guldborgsund Bibliotekerne, bibliotekar Yvonne Larsen.

”Kaptajn Klap alias Ulla Rasmussen og resten af Palle Pirat gav børnene kvalitet. Det var et helt fantastisk show med dygtige musikere.”
Næstved Regionen.

”I leverer dansk/nordisk børnekultur i en tradition og kvalitet på højde med Ole Lund Kirkegaard, Astrid Lindgren og Søren Kragh-Jacobsen.”
Karsten (voksen-fan), Gentofte.

”Jeg er rigtig glad for den gode musik. Det er nogle gode sange, som jeg elsker at synge med på.”
Marius, 4 år.

”Det er skøn musik I laver!”
Maria, 6 år.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel