Søg
RayRay - En magisk julerejse - juleunderholdning

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

En Magisk Julerejse med RayRay

Børnekoncert ✯ En Magisk Julerejse

Ønsker i top professionel børneunderholdning, som samler hele familien til en legende og magisk julerejse? Så skal i have fat i RayRay!
RayRay rejser Danmark rundt for at hjælpe børn med at finde forsvundne smil og han har gennem de sidste 10 år skabt solskin og kærlighed over Danmark og spredt budskabet om hvordan vi kan have det top nice på en bæredygtig måde. Med mere end 600 koncerter har RayRay vundet Børn i Byen Prisen for “Årets Børnekulturpersonlighed”, samt haft musik i DR Ramasjang Radio.

CV: Smukfest, Langelandsfestival, BonBonLand, Kbh Zoo, Bakken, Fisketorvet, Frederiksberg Centret, Sommerland Sjælland, AalborgKarneval, Vild med Vand, BingoBanko show og mange flere.

Om koncerten

I denne koncert træder RayRay ind i rollen som nisse – han vil være nissernes ven. Han vil nemlig lave alt det der er mega sejt at lave til jul, på verdens sundeste måde! Dette show er meget i interaktion med børn og voksne og showet handler om en magisk julerejse, hvor vi skal flyve i julemandens kane og dele gaver ud. Vi skal også finde forsvundne smil og så skal vi lege med dyrenes julemand (Ja hvem mon det er?). Til sidst slutter vi af med vores alle sammens klassiker “Nu det jul igen” imens vi laver en lang slange og løber rundt på spillestedet. Børnene bliver taget med på scenen og med 10 års erfaring på landets største scener er der garanti for top underholdning.

Hvad får i?

  • 1 times show (45 min. koncert + 15 min. highfive, foto, autograf efterfølgende).
  • Instrumenter og bagtæpper medbringes.
  • I modtager grafisk design til reklamation og presse.
  • Lydudstyr medbringes i form af PA anlæg, mic, højtaler, kabler.
  • Der bliver udleveret gratis rayray cd’er i gave til alle børn.
  • Professionel kunstner og en masse glade børn og voksne.

Anmeldelse

“Vi havde glæden og fornøjelsen af at have besøg af RayRay til vores årlige juletræsfest. Vi nød den gode og nye julemusik som han sang med en masse energi. Børnene var vilde med ham og deltog glædeligt i showet. Det var en kæmpe fest. RayRay var tilstedeværende og havde god dialog med børn og voksne til festen. Vi vil gerne anbefale ham til andre der ønsker en god koncert til deres arrangement, og hvor julesangene ikke er nogen man kender i forvejen.” – Martin Kjær-Sivertsen, Canon Personaleforening ØST

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel