Søg
Rio Show

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Rio Show

Rio Show

Rio Show bringer essensen af Rios karneval til Danmark. De optræder med samme energiske rytmer til at skabe brasiliansk stemning og fylde rummet med energi. Dansen er fuldkommen autentisk sambadans, og danserne er fortrinsvis vaskeægte brasilianske passistas – professionelle dansere fra Rio de Janeiro.

Samba er nerven i den brasilianske festkultur, og den musikform der danner rammen om karnevalet i Rio de Janeiro. Når de store sambaskoler går parade på sambadromen, Rios store sambastadion, er det med 400 musikere og over 5000 medvirkende i hvert optog. Kæmpe kostumer, fjer og glimmer. Det er fest for glædens skyld udsprunget af traditionsrig dybde og kærlighed til både livet, musik og dans.

Rio Show tilpasser eventen i forhold til både besætning, varighed og kontekst. Samtidig skræddersyr de deres optræden, så den passer til den fysiske sammenhæng, om der er scene, fri gulvplads, indendørs eller udendørs. De kan både gå parade ind mellem publikum og trække folk op af stolene og lave sceneshows.

Bag Rio Show

Rio Show blev grundlagt i 2015. Bag Rio Show står to af Danmarks førende sambaister, Rasmus Lefmann og Rasmus Krath. Rasmus Lefmann har tidligere været primus motor bag landets to største sambaskoler, hvor han har været en af de musikalske og logistiske grundpiller. Han er i dag dirigent for Rio Show og sammensætter showets musikalske udtryk. Rasmus Krath er uddannet projektleder og står for den overordnede organisering af Rio Show og gruppens forhold udadtil. Rasmus bor derudover flere måneder om året i Rio de Janeiro og søger for, at Rio Show løbende følger med i udviklingen på verdens største sambascene, karnevalet i Rio.

Rio Show har som de første i den danske sambatradition samlet de bedste både dansere og musikere på tværs af landet. En stor del af besætningen er hentet i det omfangsrige brasilianske miljø i Danmark, der rummer adskillelige professionelle optrædende med erfaring fra karnevalet i Rio de Janeiro og de store karnevalsparader på verdens største sambastadion: O sambódromo.

Anmeldelser:

”RIO SHOW fyrer den max af og får taget til at lette. Sikke en fest!” – Erhorn Hummerston.

”RIO SHOW var et fantastisk indslag, der har høstet stor positiv feedback fra både kunder og samarbejdspartnere. Showet har en super festlig energi, som smittede meget positivt af på vores gæster.” – Uniliver Food Solutions.

”RIO SHOW pirrer, udfordrer og river publikum med. Det er Latinamerika, når det er mest intenst!” – The Game Business.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel