Trolle og Tormod

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn

Trolle og Tormod

Trolle og Tormods juleshow

Nu er det jul igen, og Trolle og Tormod synger lærerige sange, laver nisseskæg, ballade og snevejr.

Trolle og Tormod har de sidste mange år turneret land og rige rundt med det (B)lærerige Børneshow, hvor de synger og spiller og giver den gas på deres helt egen Trolle og Tormodske måde. Nu har vi den glæde at kunne præsentere de to spradebasser i et helt unikt juleshow.

Musikken er som altid reggaeinspireret, men i anledning af julen vil der også snige sig noget hård julemandsrock og en sej rødkålsblues ind i programmet.

Hvem ved, måske kommer hiphop-nissen også forbi og smider et håndtegn og en klejne?

Trolle og Tormod har spillet mere end 200 koncerter for børn og voksne i kulturhuse, skole, institutioner og indkøbscentre, på biblioteker og til privatfester. De har også spillet på Langelandsfestivalen.

Med støtte fra Kodas båndmidler 2004 indspillet og trykt cd’en ”Ni sange man kan lære noget af – og en sang om en makrel”. Cd’en er indspillet og mixet af producer Pharfar fra Bikstok Røgsystem. Sammen med Chapper (kendt fra børne-tv på DR) indspillet sangen ”Beatbox Åh Beatbox”, hvori Chapper lærer Trolle og Tormod at beatboxe. Og de har bidraget med sang til bogen Emma G, udgivet på Politikens forlag 2006.

Trolle og Tormod har medvirket i tv-programmerne Brunch på TV 2 Lorry og Go’ morgen Danmarkpå TV 2.

Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel